Om DryConnect

DRYCONNECT - Permanent Fugtsikring

Vores kerneområde er fugtsikring af ejendomme som lider af opstigende grundfugt og fugtrelaterede problemer. Vi arbejder målrettet på at give ejendomme en længere levetid, et sundere indeklima samt billigere drift og vedligehold.

Stifteren af Dryconnect er tidligere medejer af en virksomhed, som forhandlede et lignende produkt, der var dog tale om et tysk agenturprodukt hvor hverken optimering eller udvikling var højt prioritet, så for at have idé, udvikling og optimering af produktet tættere på, opstod samarbejdet mellem Civilingeniør Allan K. Jensen og Dryconnect indehaver Niki Pedersen.

Drycon ECBS er vores dansk producerede elektroosmose system, som blev lanceret i 2010 under navnet ECBS. Første og anden generation af elektroosmose systemet er allerede installeret i mange ejendomme i både Danmark, Norge og Grækenland og der er stor interesse for anlægget i både USA, Canada, Finland, Tyskland, Sverige etc.

Drycon ECBS er det absolut førende system i verden og vi kan som de eneste tilbyde et 100% selvregulerende og vedligeholdelsesfrit system.

Drycon ECBS elektroosmose systemet kan:

  • – Udtørre murværket væsentligt hurtigere en vores konkurrenter
  • – Holde markedets laveste strømforbrug
  • – Autojustere strømstyrke i forhold til fugtprocent og byggemateriale
  • – Monitorere fugtprocenten i vægge direkte på din computer
  • – Fugtalarm via. SMS ved pludselig forhøjet fugtprocent i murværket